Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow21g73kcal1.7g16.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g347kcal19.4g34g14.8g1.4g
Valittu annoskoko78g174kcal9.7g17g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal4.9g8.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728