Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow25g21kcal1.1g3.7g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.4g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g145kcal11.8g9.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko78g73kcal5.9g4.9g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3g2.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g93kcal7.5g6.3g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465