Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g6.8g22kcal0.7g4.4g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g122kcal5.6g18.4g2.6g1.8g
Valittu annoskoko78g61kcal2.8g9.2g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal1.4g4.6g0.7g0.5g
Arvot/100g100g79kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274