Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 11g17kcal2.4g0g0.8g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kidneypapu keitetty 100g6.5g6.2kcal0.4g0.9g0g0.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g6.5g6.2kcal0.5g1g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g80kcal7g6.2g2.6g2.8g
Valittu annoskoko78g40kcal3.5g3.1g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.8g1.6g0.7g0.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179