Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 7g28kcal0g6.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Vispikerma Flora 20%14g30kcal0.4g0.7g2.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.6kcal1.2g0.7g0g0g
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)14g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g242kcal8g32.2g8.2g1.4g
Valittu annoskoko78g121kcal4g16.1g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal2g8.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g155kcal5.1g20.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653