Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 33g65kcal6.2g0g4.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g14g4.8kcal0.3g0.7g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%11g8.9kcal0.4g0.7g0.6g0g
Sipuli 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g184kcal14.2g4.4g12.4g0.2g
Valittu annoskoko78g92kcal7.1g2.2g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal3.6g1.1g3.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.8g7.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329