Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g37g18kcal0.5g2.8g0.5g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g170kcal11.4g6.4g11g0.8g
Valittu annoskoko78g85kcal5.7g3.2g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.9g1.6g2.8g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.3g4.1g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811