Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Rasvaton maito viro (Alma)8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Ohrajauho 8.6g28kcal0.7g5.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g275kcal9.6g50.4g2.8g3.4g
Valittu annoskoko78g137kcal4.8g25.2g1.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal2.4g12.6g0.7g0.9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369