Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska42g13kcal0.6g2.7g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 25g33kcal2.1g4.4g0.5g1.2g
Hunaja 1.7g5.5kcal0g1.3g0g0g
Viinietikka 2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g130kcal5.6g17.4g4g2.6g
Valittu annoskoko78g65kcal2.8g8.7g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal1.4g4.4g1g0.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.1g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570