Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)49g33kcal0.8g7.3g0g0g
Emmental, punaleima 17%10g28kcal3.3g0g1.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g20g17kcal0.3g0.9g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g156kcal8.8g16.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko78g78kcal4.4g8.2g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.2g4.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629