Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas6.5g17kcal1.1g2.2g0.4g1.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl13g45kcal1.8g8.3g0.4g0.7g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese16g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)13g37kcal4g0g2.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).10g11kcal2.4g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g1.6g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Hillosipulisäilyke 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g294kcal19.6g24g12.6g5.4g
Valittu annoskoko78g147kcal9.8g12g6.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal4.9g6g3.2g1.4g
Arvot/100g100g188kcal12.5g15.3g8.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610