Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 23g54kcal1.7g9.6g0.7g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Paprika keltainen 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä18g32kcal4.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g221kcal13g22.6g8g2.6g
Valittu annoskoko78g110kcal6.5g11.3g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal3.3g5.7g2g0.7g
Arvot/100g100g141kcal8.3g14.5g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850