Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 41g11kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g5.1g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g45kcal3.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g167kcal10g4.4g12g2g
Valittu annoskoko78g84kcal5g2.2g6g1g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.5g1.1g3g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.4g2.8g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878