Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 40g17kcal1.3g1.9g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g12g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g198kcal8.6g25.4g6.6g1g
Valittu annoskoko78g99kcal4.3g12.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal2.2g6.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474