Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.9g23kcal1g3.8g0.5g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen43g14kcal1.4g2.1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.7g8.6kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Vehnälese 1g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g26g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g133kcal5.8g22.2g2g3.4g
Valittu annoskoko78g66kcal2.9g11.1g1g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal1.5g5.6g0.5g0.9g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14.2g1.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194