Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.8g0g5.2g0g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maizena maissitärkkelys1.6g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado21g4.2kcal0.3g0.7g0g0.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal12.8g6g12.4g1.6g
Valittu annoskoko78g94kcal6.4g3g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3.2g1.5g3.1g0.4g
Arvot/100g100g121kcal8.2g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616