Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 30g67kcal4.7g0.1g5.3g0g
Voi 1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 12g11kcal1.9g0.3g0.2g0g
Tonnikala vedessä 17g18kcal3.9g0g0.3g0g
Herkkusieni säilyke 12g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Kermajuusto (Pohjanpoika)5.5g22kcal1.3g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g257kcal24.2g1g17.2g0.6g
Valittu annoskoko78g129kcal12.1g0.5g8.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal6.1g0.3g4.3g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.6g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830