Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta22g78kcal2.8g15.2g0.5g0.8g
Kookoshiutale 2g13kcal0.2g0.1g1.3g0.3g
Hasselpähkinä 3.6g23kcal0.5g0.1g2.2g0.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)11g51kcal0.4g6.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g554kcal11g80.2g20g3.4g
Valittu annoskoko78g277kcal5.5g40.1g10g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g139kcal2.8g20.1g5g0.9g
Arvot/100g100g355kcal7g51.3g12.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316