Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 27g136kcal4.4g0g13.4g0g
Herkkusieni 7.1g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma22g77kcal4g13g0.9g1.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g462kcal17.6g27.6g31g3g
Valittu annoskoko78g231kcal8.8g13.8g15.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g116kcal4.4g6.9g7.8g0.8g
Arvot/100g100g295kcal11.2g17.6g19.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201