Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 37g121kcal3.1g23.8g0.7g2.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g268kcal7.2g52.6g1.6g5.8g
Valittu annoskoko78g134kcal3.6g26.3g0.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal1.8g13.2g0.4g1.5g
Arvot/100g100g172kcal4.6g33.6g1g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425