Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Smetana, Valio, hyla7g28kcal0.1g0.2g3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g14g33kcal1.6g0.1g3.1g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g314kcal13.4g2.2g28.6g0.4g
Valittu annoskoko78g157kcal6.7g1.1g14.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal3.4g0.6g7.2g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.4g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392