Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 55g100kcal10.4g0g6.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g283kcal21g4.4g20.2g0g
Valittu annoskoko78g142kcal10.5g2.2g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal5.3g1.1g5.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.4g2.8g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912