Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado1.2g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g274kcal20.6g2.4g20.4g0.6g
Valittu annoskoko79g137kcal10.3g1.2g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal5.2g0.6g5.1g0.2g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.5g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983