Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g22g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.6g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g155kcal14.6g7.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko79g78kcal7.3g3.7g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.7g1.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585