Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g70g22kcal0.9g5.1g0.1g2.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g79kcal4.6g10.4g2.6g4.4g
Valittu annoskoko79g40kcal2.3g5.2g1.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.2g2.6g0.7g1.1g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.6g1.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646