Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Maitojauhe rasvaton 1g3.7kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)12g22kcal2.9g0g1.2g0g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g2.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna, keitetty 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa8.3g25kcal1.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g284kcal15.8g21.6g14.4g2.2g
Valittu annoskoko79g142kcal7.9g10.8g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal4g5.4g3.6g0.6g
Arvot/100g100g180kcal10g13.7g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253