Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Juusto, keskiarvo 6.3g22kcal1.6g0g1.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 60% rasvaa 2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g126kcal7.6g5.8g7.6g2.4g
Valittu annoskoko79g63kcal3.8g2.9g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g32kcal1.9g1.5g1.9g0.6g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.7g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378