Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Saksanpähkinä 3.3g22kcal0.5g0.1g2.1g0.5g
Vuohenjuusto President14g36kcal2.7g0.1g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g199kcal7.6g11.2g12.8g3.8g
Valittu annoskoko79g99kcal3.8g5.6g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal1.9g2.8g3.2g1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.1g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701