Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g13g45kcal1g9.6g0.2g0.4g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka7.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g18g47kcal5.5g0.4g2.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g196kcal13.4g20.8g6.4g0.8g
Valittu annoskoko79g98kcal6.7g10.4g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g49kcal3.4g5.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315