Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)157g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu80g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%7.5g19kcal1.1g0.8g0.4g3.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit20g80kcal8g3.2g4g3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.3g3.8kcal0.6g0.3g0g4.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g88g84kcal3.7g14.9g0.2g4.3g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g31g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g31g43kcal8.5g0g1.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä77g117kcal24.1g0g2.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g31g16kcal0.3g3.8g0.3g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g157g392kcal28.2g2.4g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g2082kcal224g67.2g98.4g33.2g
Valittu annoskoko780g1041kcal112g33.6g49.2g16.6g
Annoskoko puolitettuna390g521kcal56g16.8g24.6g8.3g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878