Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g206g95kcal5g12.4g1.4g6.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g94g109kcal6.7g18.8g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g816kcal44.6g127g9.4g28.8g
Valittu annoskoko780g408kcal22.3g63.5g4.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna390g204kcal11.2g31.8g2.4g7.2g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946