Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 431g1479kcal43.9g301.7g5.2g15.1g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen301g100kcal9.9g14.8g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 15g107kcal0.1g0.1g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g3481kcal114.2g640.6g36.8g48.2g
Valittu annoskoko780g1740kcal57.1g320.3g18.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna390g870kcal28.6g160.2g9.2g12.1g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099