Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 280g78kcal3.3g11.4g0.6g5.9g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g140g210kcal23.8g0.6g12.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g26kcal1.3g0.2g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g628kcal56.8g24.4g30.4g11.8g
Valittu annoskoko781g314kcal28.4g12.2g15.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna390g157kcal14.2g6.1g7.6g3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704