Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2000g3400kcal400g0g200g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3600g5832kcal302.4g432g284.4g169.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2000g2400kcal46g96g200g0g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g26801kcal1496.8g1056g1768.8g338.4g
Valittu annoskoko7800g13401kcal748.4g528g884.4g169.2g
Annoskoko puolitettuna3900g6700kcal374.2g264g442.2g84.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257