Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3836g921kcal46g130.4g7.7g80.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g2238g627kcal13.4g133.1g4.5g55.9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g96g786kcal0g0g95.9g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g4695kcal120g532.2g216.4g273g
Valittu annoskoko7800g2347kcal60g266.1g108.2g136.5g
Annoskoko puolitettuna3900g1174kcal30g133.1g54.1g68.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886