Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen2000g400kcal12g76g6g28g
Tuorekurkku, annos 50g3088g1235kcal18.5g43.2g3.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1120g1120kcal257.6g0g11.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1600g2560kcal272g1.6g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g10630kcal1120.2g241.6g360.6g56g
Valittu annoskoko7808g5315kcal560.1g120.8g180.3g28g
Annoskoko puolitettuna3904g2658kcal280.1g60.4g90.2g14g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533