Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g507g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g2741g3015kcal630.5g0g49.3g0g
Paprika, punainen868g223kcal7.8g39.9g3.5g17.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g914g228kcal11.9g38.4g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1097g219kcal6.6g41.7g3.3g15.4g
Herkkusieni säilyke 653g111kcal13.7g1.3g2g15.7g
Ruokaöljy keskiarvo 114g1009kcal0g0g114.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P914g548kcal9.1g41.1g36.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g10982kcal1372.4g373.4g423.2g125.2g
Valittu annoskoko7808g5491kcal686.2g186.7g211.6g62.6g
Annoskoko puolitettuna3904g2746kcal343.1g93.4g105.8g31.3g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855