Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2002g3404kcal400.4g0g200.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3604g5838kcal302.7g432.4g284.7g169.4g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2002g2403kcal46g96.1g200.2g0g
Rypsiöljy 200g1771kcal0g0g200.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g26829kcal1498.2g1057g1770.6g338.8g
Valittu annoskoko7808g13415kcal749.1g528.5g885.3g169.4g
Annoskoko puolitettuna3904g6707kcal374.6g264.3g442.7g84.7g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257