Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3840g922kcal46.1g130.6g7.7g80.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g2240g627kcal13.4g133.3g4.5g56g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g96g787kcal0g0g96g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g4699kcal120.2g533g216.6g273.2g
Valittu annoskoko7808g2350kcal60.1g266.5g108.3g136.6g
Annoskoko puolitettuna3904g1175kcal30.1g133.3g54.2g68.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886