Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g100g415kcal13g0g41g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g1632kcal52g152g87.4g9.8g
Valittu annoskoko783g816kcal26g76g43.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna391g408kcal13g38g21.9g2.5g
Arvot/100g100g104kcal3.3g9.7g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508