Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen2004g401kcal12g76.2g6g28.1g
Tuorekurkku, annos 50g3094g1238kcal18.6g43.3g3.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1122g1122kcal258.1g0g11.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1603g2565kcal272.6g1.6g160.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g10652kcal1122.6g242.2g361.2g56.2g
Valittu annoskoko7824g5326kcal561.3g121.1g180.6g28.1g
Annoskoko puolitettuna3912g2663kcal280.7g60.6g90.3g14.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533