Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4800g7872kcal1200g43.2g316.8g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g480g619kcal20.2g24.5g48g0g
Sitruunamehu, laimentamaton320g67kcal1g5.1g0g0.3g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)240g197kcal22.8g26.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g25781kcal2933.4g210.8g1454.6g0.6g
Valittu annoskoko7824g12891kcal1466.7g105.4g727.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3912g6445kcal733.4g52.7g363.7g0.2g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607