Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Emmental, mustaleima20g82kcal5.8g0g6.4g0g
Herkkusieni säilyke 170g29kcal3.6g0.3g0.5g4.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1006kcal28.6g31.2g82g13.2g
Valittu annoskoko783g503kcal14.3g15.6g41g6.6g
Annoskoko puolitettuna392g252kcal7.2g7.8g20.5g3.3g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087