Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 169g321kcal45.8g0g15.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.5g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1233kcal108g42.4g67.2g5g
Valittu annoskoko783g616kcal54g21.2g33.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna392g308kcal27g10.6g16.8g1.3g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730