Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali506g107kcal6.1g17.2g1g10.6g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.3g0g38.2g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1271kcal93.4g40.2g81.6g23g
Valittu annoskoko783g636kcal46.7g20.1g40.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna392g318kcal23.4g10.1g20.4g5.8g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213