Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%750g1658kcal131.3g0g127.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 34g24kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1567g3362kcal263.4g7.6g255.8g2.6g
Valittu annoskoko784g1681kcal131.7g3.8g127.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna392g841kcal65.9g1.9g64g0.7g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118