Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1441g434kcal13.5g73.5g2.9g28.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1501g305kcal9g57g4.5g21g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Pinaatti 540g72kcal8.8g2.2g1.6g7g
Cashew pähkinä, pirkka360g2072kcal72.1g68.5g165.7g12.6g
Salaatti, jäävuori tuore480g48kcal5.3g3.8g1g4.8g
Savulohi, pelkästään1441g2853kcal249.3g0g221.9g0g
Kananmuna kuoreton 1501g2141kcal187.6g4.5g153.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kurkku, tuore480g48kcal2.9g8.1g0.5g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15672g17021kcal1097.2g436.2g1224g155.2g
Valittu annoskoko7836g8511kcal548.6g218.1g612g77.6g
Annoskoko puolitettuna3918g4255kcal274.3g109.1g306g38.8g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998