Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 87g352kcal0g86.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g58kcal0g14.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)117g147kcal12.8g0.4g10.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow29g160kcal0.3g0.3g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g58g193kcal7g38.5g1.4g4.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 350g135kcal0.6g28.6g0.3g5.3g
Fariinisokeri8.8g36kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2667kcal55g443.4g69g24.2g
Valittu annoskoko784g1334kcal27.5g221.7g34.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna392g667kcal13.8g110.9g17.3g6.1g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006