Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g488g1278kcal84.9g0g97.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g43g128kcal1.5g1.9g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Korppujauho 24g89kcal2.6g18.3g0.3g1.3g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 31g270kcal0g0g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3587kcal181.4g50g282.6g5.2g
Valittu annoskoko784g1793kcal90.7g25g141.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna392g897kcal45.4g12.5g70.7g1.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807