UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125212g487kcal18.4g14.6g40.2g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 242g184kcal4.6g37.5g0.5g2.4g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g81g17kcal0.5g3.1g0.2g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g53g432kcal0g0g48g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 108g42kcal0.2g8.8g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2381kcal49g137.8g178.4g16.8g
Valittu annoskoko784g1190kcal24.5g68.9g89.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna392g595kcal12.3g34.5g44.6g4.2g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236